Na de cursus MNRI met nieuwe tools aan de slag in Mijdrecht.

mnri in Mijdrecht

Hoe geweldig het ook was om heel veel bij te leren de afgelopen 10 dagen (zeker als de 3 MNRI modules olv Dr. Svetlana Masgutova ‘herself’ gegeven worden) Niets is fijner dan weer thuis te zijn en aan de slag te gaan in de praktijk met mijn klanten, jong en oud. Ik ga echt na deze MNRI cursussen, in mijn praktijk in Mijdrecht weer extra gemotiveerd aan de slag.

Inhoud modules

Ik heb bijgeleerd over:

  • de effecten van (langdurige) aanwezigheid van de specifieke stresshormonen in het lichaam. De gevolgen ervan en wat je kunt doen om die te normaliseren;
  • wat een goede proprioceptie kan betekenen voor de cognitieve ontwikkeling en hoe dat te oefenen;
  • specifieke oefeningen om de functie van bovenlichaam, arm, hand en vingers te optimaliseren en de relatie van deze ontwikkeling op de cognitie en het totale functioneren van een persoon.

Daarnaast kan Dr. Masgutova zo ontzettend gepassioneerd en kundig vertellen en uitleggen over de anatomie en werking van de hersenen en het zenuwstelsel, dat voor mij deze ‘droge kost’ nu echt leuk begint te worden…
(Tijdens mijn studie fysiotherapie was het vak neuro-anatomie nou niet echt favoriet bij mij.. )

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren