Na de cursus MNRI extra gemotiveerd aan de slag in Mijdrecht.

mnri in Mijdrecht

Hoe geweldig het ook was om heel veel bij te leren de afgelopen 10 dagen (zeker als de 3 MNRI modules olv Dr. Svetlana Masgutova ‘herself’ gegeven worden) Niets is fijner dan weer thuis te zijn en aan de slag te gaan in de praktijk met mijn klanten, jong en oud. Ik ga echt na deze MNRI cursus, in mijn praktijk in Mijdrecht weer extra gemotiveerd aan de slag.

Ik heb bijgeleerd over:

  • wat de effecten van (langdurige) aanwezigheid van de specifieke stresshormonen in het lichaam kan betekenen en wat je kunt doen om de gevolgen daarvan te normaliseren;
  • wat een goede proprioceptie kan betekenen voor de cognitieve ontwikkeling en hoe dat te oefenen;
  • specifieke oefeningen om de functie van bovenlichaam, arm, hand en vingers te optimaliseren en de relatie van deze ontwikkeling op het totale functioneren van iemand.

Daarnaast kan Dr. Masgutova zo ontzettend gepassioneerd en kundig vertellen en uitleggen over de anatomie en werking van de hersenen en het zenuwstelsel, dat voor mij deze ‘droge kost’ nu echt leuk begint te worden…
(Tijdens mijn studie fysiotherapie was het vak neuro-anatomie nou niet echt favoriet bij mij.. )

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *