Aanmelden voor reflexintegratiebehandeling of fysiotherapie

U wilt zich aanmelden voor reflexintegratiebehandeling of voor fysiotherapie.Het gemakkelijkste is om even te bellen. Maar uiteraard neem ik mijn telefoon niet op als ik in een sessie zit. Daarom kunt u ook contact opnemen door uw gegevens onderin deze pagina achter te laten.

Aanmelden voor fysiotherapie

Als u uw gegevens achterlaat onderin deze pagina dan bel ik u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak. In principe is er geen doorverwijzing van de huisarts nodig, de fysiotherapeut is vrij toegankelijk. In sommige gevallen is een doorverwijzing wel noodzakelijk om in aanmerking te komen voor fysiotherapie. Daarover kunt u meer lezen op de pagina tarieven.

Aanmelden voor reflexintegratiebehandeling

Als u uw gegevens achterlaat onderin deze pagina dan bel ik u zo snel mogelijk terug voor een eerste telefonische kennismaking. Als u zich na dat gesprek inderdaad wilt aanmelden voor reflexintegratiebehandeling kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek doen we een screening van de eventuele aanwezigheid van actieve reflexen.
Tijdens dit gesprek bekijken we welke moeilijkheden en mogelijkheden er zijn en verzamel ik achtergrondinformatie over de situatie. Zo wordt dan helder wat de hulpvraag is.
Naar aanleiding hiervan bespreken we hoe het behandeltraject eruit zou kunnen zien.

Op deze pagina vindt u de tarieven voor reflexintegratiebehandeling.

Kijk voor meer informatie op www.fysiovergoeding.nl of op de website van Zorgvergoeding

Ik wil mij aanmelden voor:
fysiotherapierelfexintegratiebehandelingik weet het nog niet

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.