Aanmelden voor fysiotherapie of reflexintegratie

Als U wilt zich aanmelden voor reflexintegratie of voor fysiotherapie is het het gemakkelijkste om contact op te nemen via het contactformulier. (Belangrijk! Inclusief vermelden van telefoonnummer)  Bellen kan ook, maar uiteraard neem ik mijn telefoon niet op als ik in een sessie zit. Laat dan een bericht achter op de voicemail, dan bel ik terug.

Ik beantwoord altijd, meestal nog dezelfde dag, mijn email. Het kan echter voorkomen dat mijn antwoord in de SPAM/ongewenst-folder terechtkomt. Controleer deze als het lijkt alsof er geen antwoord op uw email komt

Aanmelden voor fysiotherapie

Als u uw gegevens achterlaat onderaan deze pagina, dan bel ik u zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak. In principe is er geen verwijzing van de huisarts nodig, de fysiotherapeut is vrij toegankelijk. In sommige gevallen is een verwijzing wel noodzakelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding van fysiotherapie. Daarover kunt u meer lezen op de pagina tarieven.

Aanmelden voor reflexintegratie behandeling

Als u uw gegevens achterlaat onderaan deze pagina, dan bel ik u zo snel mogelijk terug voor een eerste telefonische kennismaking.
Tijdens deze (vrijblijvende) telefonische afspraak bekijken we welke moeilijkheden en mogelijkheden er zijn en verzamel ik achtergrondinformatie over de situatie. Zo wordt dan helder wat de hulpvraag is.
Als u zich na dat gesprek inderdaad wilt aanmelden voor reflexintegratie behandeling, kunnen we een afspraak maken voor een eerste sessie.

Op deze pagina vindt u de tarieven voor reflexintegratiebehandeling.

Kijk voor meer informatie op www.fysiovergoeding.nl of op de website van Zorgvergoeding

Ik wil mij aanmelden voor:
fysiotherapierelfexintegratiebehandelingik weet het nog niet

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.